Zoeken naar tafelgoochelaar

 
tafelgoochelaar
 
tafelgoochelaar ofte close-up goochelaar Koenraad.
Stel u de verbaasde gezichten voor als tafelgoochelaar Koenraad bijvoorbeeld krantenknipsels in een flits laat veranderen in echt geld! Walk around magic is een variant van het tafelgoochelen en is ideaal voor recepties, openingen, beurzen of netwerkmomenten. Hierbij vermengt Koenraad zich tussen uw genodigden.
Tafelgoochelaar.
Uw gasten worden nietsvermoedend aangesproken door Kevin WIlson die hen steeds weer sprakeloos achterlaat. Tafelgoochelen gebeurt recht onder hun neus en is daardoor verreweg de moeilijkste vorm van het goochelen. Deze tafelgoochelaar behoort tot de meest vermaarde en verfijnde goochelaars van België.
tafelgoochelen.
Tafelgoochelaar: close-up goochelen voor recepties, walking dinners Len Korda Magic.
Een tafelgoochelaar creëert meteen een ontspannen sfeer. Per tafel of groep krijgen de genodigden korte goochelacts te zien waarbij de tafelgoochelaar met alledaagse voorwerpen tovert: kaarten, munten, ringen, bankbiljetten. De magie wordt als het ware onder de neus van de toeschouwers gepresenteerd.
THE CHARMING THIEF.
Uw telefoon gekraakt. Bekijk in detail. Vraag gratis info! Vul snel uw gegevens in. U ontvangt dan spoedig de nodige informatie. Uw event indien reeds bekend. Act van uw keuze Suggereer mij de best passende act. 32 499 27 68 26.
AnimatieParadijs Tafelgoochelaar.
Onze goochelaar brengt jullie als topper in het vak steeds opnieuw tot verbazing met z'n' trucjes. Tafel na tafel laat hij de mensen vol ongeloof maar met veel verwondering achter. Grote groepen, meerdere talen, allemaal geen enkel probleem, wij hebben de toppers voor u!
Tafelgoochelaar Mind illusionist Jochem Nooyen Ongelofelijk Goed.
Mensen klappen en joelen en vallen stil van verbazing. Jochem heeft vele jaren ervaring als tafelgoochelaar en weet wanneer hij wèl en wanneer hij juist net even niet aan uw tafel moet verschijnen. Hij heeft jarenlang als tafelgoochelaar bij één van de grootste thema restaurants van Nederland gegoocheld; De Party Company.
Tafelgoochelaar Rich Magic Tafelgoochelen op TOP niveau!
Tafelgoochelaar inhuren op uw feest/evenement. Goochelaar Rich Magic is professioneel en absoluut betaalbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Als u deze tafelgoochelaar wilt huren, vraag dan direct een offerte aan. Zoekt u een tafelgoochelaar? Vraag direct een offerte aan.
Tafelgoochelaar Jochem Nooyen aan het werk YouTube.
De act is wonderlijk en komisch met veel interactie met de mensen. Tafelgoochelen heeft een hoge entertainment waarde en het zal uw feest of evenement zeker een boost geven. Een tafelgoochelaar is ideaal in te zetten op feesten, evenementen, bruiloften, BBQ-s en open dagen. De tafelgoochelaar creeërt röring en omdat iedereeen er dicht bovenop staat maakt de show vaak grote indruk.

Contacteer ons