Resultaten voor tafelgoochelaar

 
tafelgoochelaar
 
Verbluffende tafelgoochelaar? Boek close-up goochelaar Tony.
De tafelgoochelaar is overal inzetbaar. Een tafelgoochelaar inhuren is ideaal op alle mogelijke bedrijfsevenementen personeelsfeesten, klantenfeesten, opendeurdagen, recepties, openingen, beurzen, netwerkmomenten, incentives, seminars, en privéfeesten huwelijksfeest, jubileum, verjaardag, communiefeest, De trucs zijn heel visueel en gebeuren met alledaagse en geleende voorwerpen.
Tafelgoochelaar Magic John.
Uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, beurzen en huwelijksfeesten. Tijdsduur minimaal 1 uur, maximal 3 uur afhankelijk van het aantal mensen. Deze vorm van goochelen kan op bijna elk denkbare locatie. Neem vrijblijvend contact op met de tafelgoochelaar voor meer informatie en de mogelijkheden.
Tafelgoochelaar: close-up goochelen voor recepties, walking dinners Len Korda Magic.
Een tafelgoochelaar creëert meteen een ontspannen sfeer. Per tafel of groep krijgen de genodigden korte goochelacts te zien waarbij de tafelgoochelaar met alledaagse voorwerpen tovert: kaarten, munten, ringen, bankbiljetten. De magie wordt als het ware onder de neus van de toeschouwers gepresenteerd.
Tafelgoochelaar Jochem Nooyen aan het werk YouTube.
De act is wonderlijk en komisch met veel interactie met de mensen. Tafelgoochelen heeft een hoge entertainment waarde en het zal uw feest of evenement zeker een boost geven. Een tafelgoochelaar is ideaal in te zetten op feesten, evenementen, bruiloften, BBQ-s en open dagen. De tafelgoochelaar creeërt röring en omdat iedereeen er dicht bovenop staat maakt de show vaak grote indruk.
tafelgoochelaar.
Boek bij ons de specialiteit van onze zaakvoerder, Pierre Alias Papa chico is een rasechte tafelgoochelaar illusionist, hij is een meester in close up goochelen, maar ook de grote Belgische specialist in het opvoeren van Unieke illusieacts met zijn assistente Vitamientje en dit op een zeer ludieke en komische manier.
Tafelgoochelaar huren? Mitch Durbank.
U kunt dan ook een tafelgoochelaar huren voor verschillende gelegenheden. Hiermee brengt u uw feest of gelegenheid net even wat extras. Een tafelgoochelaar inhuren is onder andere geschikt voor.: Tevens is een tafelgoochelaar huren in combinatie met bijvoorbeeld een centrale goochelshow een goed plan.
Tafelgoochelaar Mind illusionist Jochem Nooyen Ongelofelijk Goed.
Jochem heeft vele jaren ervaring als tafelgoochelaar en weet wanneer hij wèl en wanneer hij juist net even niet aan uw tafel moet verschijnen. Hij heeft jarenlang als tafelgoochelaar bij één van de grootste thema restaurants van Nederland gegoocheld; De Party Company.
tafelgoochelaar.
Zo Vader, zo zoon wordt wel eens gezegd. Wel binnen ons bedrijf is dit zeker zo, ook wat de tafelgoochelaar betreft. Tafelgoochelaar Jan is de opvolger van tafelgoochelaar Pierre. Magic Pierre denkt nog lang niet aan stoppen en is nog steeds te boeken.
Tafelgoochelaar inhuren voor uw feest?
Op elk feest waar de gasten open staan om plezier te hebben, laat Robin Matrix graag zijn interactieve trucs zien. De gasten zullen blij verrast zijn van Robins komst aan hun tafel of gesprekskring. Wat zeggen andere over tafelgoochelaar Robin Matrix?
tafelgoochelen.
Tafelgoochelaar boeken bij Entertaining Agency.
Onze tafelgoochelaar zorgt voor de nodige sensatie en illusies aan tafel. Met zijn beste trucs laat hij je verbazen. Heb je dit nog nooit gezien, dan moet je onze tafelgoochelaar zeker boeken! De tafelgoochelaar bedraagt 450 euro. Foto's' van Tafelgoochelaar.

Contacteer ons