Zoeken naar goochelen met getallen

 
goochelen met getallen
 
Wiskundemeisjes Blog Archive Goochelen met getallen.
Goochelen met getallen is een aanrader voor iedereen die wel eens een conclusie uit een tabel vol getallen trekt: of je nu journalist, theaterdirecteur of leraar bent. Het hele boek achter elkaar lezen is waarschijnlijk wat te veel van het goede: op een gegeven moment ging het zelfs dit wiskundemeisje een beetje duizelen.
Goochelen met getallen Van Maanen 9789085068358 Boom Filosofie.
Dit is minder ingewikkeld dan het lijkt: de rekenkundige misleidingen worden in Goochelen met getallen steeds op toegankelijke manier verbonden met waargebeurde, vaak hilarische voorbeelden uit de praktijk. Hans van Maanen. Hans van Maanen 1950 is wetenschapsjournalist voor onder andere de Volkskrant.
Kwistet: Goochelen met getallen! YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Goochelen met getallen HET WERKT ECHT! 1506stef 4002, views. Kaarttruc met uitleg, truc met 4 kaarten Goochelen.nl Duration: 531. Goochelen.nl 497666, views. Kwistet: Hoe geraken de papa en twee zonen over met het bootje?
Goochelen met getallen Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Goochelen met getallen. Dagelijks worden we door de media overspoeld met confronterende of verontrustende statistieken. In Goochelen met getallen Boom laat de Nederlandse wetenschapsjournalist Hans van Maanen zien hoe misleidend statistieken kunnen zijn, en biedt hij een aantal tools om de stortvloed aan cijfers in het nieuws het hoofd te bieden.
Goochelen met getallen Standaard Boekhandel.
Goochelen met getallen Cijfers en statistiek in krant en wetenschap Dagelijks krijgen we in de media te maken met confronterende statistieken: Een op de drie kinderen pleegt delict, Aantal autodiefstallen stijgt met 10 procent. Maar wat is volgens de media een delict?
Trucjes met getallen / Goochelen / Van alles wat Schaduwbreien.jouwweb.nl.
Het 4 e getal moet opgeteld met het 2 e getal 999 worden. Het 5 e getal moet samen met het 3 e getal 999 worden. Opgeteld zijn deze getallen het getal wat je opgeschreven hebt. En in de envelop hebt gedaan. Trucjes met getallen 7.
bol.com Goochelen met getallen, Hans van Maanen 9789085068358 Boeken.
Dit is minder ingewikkeld dan het lijkt: de rekenkundige misleidingen worden in Goochelen met getallen steeds op toegankelijke manier verbonden met waargebeurde, vaak hilarische voorbeelden uit de praktijk. In dit boek laat de auteur, wetenschapsjournalist, zien hoe er in de hedendaagse journalistiek wordt gegoocheld met getallen.
Goochelen met getallen door Hans van Maanen Boek Managementboek.nl.
Langzamerhand raken we vertrouwd met het feit dat nieuwsfoto's' kunnen bedriegen, maar we zijn er nauwelijks op bedacht dat ook cijfers kunnen worden gemanipuleerd, of gewoon kunnen misleiden. In Goochelen met getallen biedt gelauwerd wetenschapsjournalist Hans van Maanen gereedschap om de stortvloed aan cijfers in het nieuws het hoofd te bieden.

Contacteer ons