Meer resultaten voor goocheltruc met kaarten en uitleg

 
goocheltruc met kaarten en uitleg
 
Leuke kaarttrucs met uitleg. Kaartstijger YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on Jan 22 2014. Op goochelen.nl leer je leuke goocheltrucs met uitleg. Kaarttrucs goocheltrucs met elastiekjes kaarten munten etc. Deze keer een goocheltruc die het altijd goed doet en toch niet zo moeilijk is. Een gekozen kaart gaat ergens in het spel. De goochelaar concentreert zich en de kaart stijgt op magische wijze omhoog uit het spel! Kijk snel verder voor de uitleg / tutorial en leer hoe jij deze truc moet doen! Wil je meer leuke goocheltrucs zien en ook weten hoe je de truc moet doen? Ga dan naar http//www.goochelen.nl en registreer je voor extra bonus trucs!
Kaartengoocheltrucs.nl is gestopt Goochelaar Jordi.
Er bestaat een grote gemeenschap van goochelaars en illusionisten die hun technieken en geheimen met elkaar delen. Sinds de opkomst van het internet is de belangstelling voor goocheltrucs en hoe ze in elkaar steken alleen maar toegenomen. Omdat zoeken naar al deze uiteenlopende bronnen soms lijkt op een naald zoeken in een hooiberg werd kaartengoocheltrucs.nl opgericht. Dit is een website waar je de meest innovatieve trucs en illusies zult vinden. We hopen dat je door de vorige alinea niet té enthousiast bent geworden want ik moet je teleurstellen kaartengoocheltrucs.nl is gestopt.
8 Kaaren toeval kaarttruc Goochelen.
En wát voor 1. Menig professionele goochelaar heeft geprobeerd deze truc te achterhalen maar zonder succes! De goochelaar heeft 8 speelkaarten van dezelfde soort dus bijvoorbeeld de 8 schoppen kaarten van Aas 1 tot en met 8. De kaarten worden geschud. De toeschouwer mag nu een getal tussen de 1 en de 8 noemen en aan de hand van het gekozen getal wordt er 1 kaart omgedraaid in het stapeltje. Bijvoorbeeld de schoppen 7. Deze ligt op bijvoorbeeld de 6de positie van bovenaf gezien. Alles is tot nu toe eerlijk verlopen. Nu pakt de goochelaar een envelop en in de envelop zitten nog een keer dezelfde 8 kaarten. Hij waaiert deze kaarten uit en wat blijkt. Oók in dit stapeltje ligt 1 kaart omgedraaid. Natuurlijk de gekozen kaart.
Een vette goocheltruc met speelkaarten! Je leert hier kaarttrucs.
Bekijk de categoriën Select Category. Robin Matrix nieuws 24. Videos 1 t/m 10. Videos 11 t/m 20. Over de schrijver Robin Matrix.
goochelen met kaarten goocheltrucs ontmaskerd kaarttrucs leren met uitleg.
05/11/2014 om 1100 am Log in om te reageren. Kaarttruc 2 de beste kaarttruc van de wereld met uitleg.mp3 14.8 MB Download MP3 Youtube Downloader. goochelen met kaarten goocheltrucs ontmaskerd kaarttrucs leren met uitleg. goochelen met kaarten goocheltrucs ontmaskerd kaarttrucs leren met uitleg. If there is a broken link we are not in charge of it. Download mp3 Kaarttrucs Leren Kaarttrucs Met Uitleg 8 Nederlands free right now! Download Kaarttrucs Leren Kaarttrucs Met Uitleg 8 Nederlands Mp3. DVD met Kaarttrucs Goochelwinkel Magicshop.nl. Wil je duidelijk een kaarttruc leren? Koop dan een DVD met kaarttrucs. Coole Kaarttrucs Leren De Simpelste Kaarttruc Ooit MP3 Az MP3 Streaming 13.64MB. 1 Coole Kaarttruc s Leren De Simpelste Kaarttruc Ooit MP3. 2 Uitleg Gemakkelijkste Kaarttruc Voor Beginners Ooit MP3. 3 Uitleg Kaarttruc kies Een Kleur MP3.
Kaarttrucs.be leuke kaarttrucs met uitleg.
Categorieën Beginner Uitleg Een reactie plaatsen. 05/07/2016 05/07/2016 door Kaarttruc Krak. Thriumph is een klassieke goocheltruc waarbij een gekozen kaart wordt kwijt gespeeld in een spel kaarten met zowel kaarten die naar boven en naar onder liggen. Het leuke van deze kaarttruc is dat je er niets voor moet kunnen. Alles gebeurt automatisch zonder manipulaties. Categorieën Beginner Uitleg 1 reactie. Kaarttruc voor beginners met verrassend einde. 05/07/2016 door Kaarttruc Krak. In deze kaarttruc wordt de toeschouwer gevraagd om een kaart te kiezen en het spel kaarten vast te houden met 2 handen. Maar wanneer de gekozen kaart gevonden wordt door de goochelaar gebeurt er iets heel vreemds met het spel kaarten. Categorieën Beginner Uitleg Een reactie plaatsen.
Heel makkelijke en leuke kaarttruc voor beginners Kaarttrucs.be.
Hallo Goochelaars van Nederland Wij zijn de MagicalBrothers en hebben net. zoals ook een goochelkanaal hier zijn onze videos reageer wat voor soort. trucs jullie willen zien en wij doen ze voor jullie met uitleg natuurlijk. 03/04/2015 om 359 pm Log in om te reageren. 06/05/2015 om 324 pm Log in om te reageren. doe het met uitleg. 15/05/2015 om 913 am Log in om te reageren. 15/05/2015 om 517 pm Log in om te reageren. 16/05/2015 om 923 pm Log in om te reageren. 31/05/2015 om 404 pm Log in om te reageren.
Superleuke kaarttruc met uitleg YouTube.
Uitleg simple kaarttruc kaartje ruiken kaarttruc voor beginners. Uitleg kaarttruc voor beginners 3 voorspellingen. Uitleg gemakkelijkste kaarttruc voor beginners ooit. Uitleg kaarttruc met 2 dames en een elastiek. Kaarttruc demonstratie kaartcontrole met 4 azen. uitleg kaarttruc-voor de flauwe plezante. Uitleg kaarttruc kaarten wisselen van plaats. Voor deze trucs heb je speciaal goochelmateriaal nodig. Een heel speciale kaarttruc. Waanzinnig kaarttruc met een Magic Box. Super maffe kaarttruc Hoe kan dà? Coolste kaarttruc ooit met een iPhone Met uitleg. Superleuke kaarttruc met uitleg. Show more Show less.
Kaarttruc met uitleg truc met 4 kaarten Goochelen.nl YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Kaarttruc met uitleg truc met 4 kaarten Goochelen.nl. Subscribe Subscribed Unsubscribe 18K 18K. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Eenvoudige kaarttrucs doen wikiHow.
Doe dit zo onopvallend mogelijk. Vraag Hé willen jullie een goocheltruc zien en ga dan meteen door met de truc. Hoe vloeiender en natuurlijker je het laat lijken hoe minder vraagtekens het publiek bij de truc zal zetten. Verdeel het spel in 4 gelijke stapels door kaarten van de onderkant te laten vallen. Je 4 azen eindigen natuurlijk bovenop de vierde stapel. Verspreid de stapels van links naar rechts zodat de vierde stapel helemaal rechts ligt. Concentreer je niet te erg op de vierde stapel.

Contacteer ons