Zoeken naar goochelen met cijfers

 
goochelen met cijfers
 
Kwistet: Goochelen met getallen! YouTube.
Standard YouTube License. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Goochelen met het getal 11 Het beste brein van Nederland Duration: 150. MINDFCK 275772, views. Magisch vierkant Iedereen denkt dat je een rekenwonder bent Ontmaskerd Duration: 459.
bol.com Spelen en goochelen met cijfers, J. Ball 9789020964721 Boeken.
Reviews Spelen en goochelen met cijfers. Toon details Verberg details. Gemiddelde uit 3 beoordelingen. Schrijf een review. 4 februari 2008. Het is een zeer interessant boek en je komt er van alles mee te weten over de geschiedenis van wiskunde wiskunde, wetenschappen en getallen!
Spelen en goochelen met cijfers pluizer.
Spelen en goochelen met cijfers. Johnny Ball auteur. Tellen, meten en rekenen gebeurt niet in alle beschavingen op dezelfde manier. Het is boeiend en amusant om na te gaan hoe zeer verschillende systemen, elk op zijn eigen manier, vat krijgen op de wereld van aantallen en grootheden.
bol.com Goochelen Met Cijfers, Jack Botermans 9789061139041 Boeken.
Reviews Goochelen Met Cijfers. Zeer goed Goed Gemiddeld Onvoldoende Slecht. Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven. Schrijf nu zelf de eerste review. Schrijf een review. Uit ons lees Magazine. Boek van de week: Slurpen in Frankrijk. Onze Hoofdredacteur Boeken, Janneke Siebelink, schrijft wekelijks een column voor Wendy online.
Trucjes met getallen / Goochelen / Van alles wat Schaduwbreien.jouwweb.nl.
Je krijgt de uitkomst door voor het opgeschreven getal een 2 te plaatsen en van het laatste cijfer een twee af te trekken als het laatste cijfer kleiner is dan twee leen je van het voorgaande cijfer. Je hebt nu op een papiertje een getal met drie cijfers.
Footer.

Contacteer ons